Meet the team!

Moran

Functie: Coach & Docent

 

Kernwaarde: Zelfvertrouwen

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Moran Joan en ik studeer Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met het afronden van het laatste vak van de Bachelor. Zelf vond ik de Decentrale Selectie een lastig en spannend moment, maar met enige voorbereiding is het gelukt!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Vanaf de middelbare school ben ik begonnen met het geven van bijles natuurkunde en wiskunde aan vijfde klas leerlingen. Hier heb ik altijd veel plezier aan beleefd. Nu geef ik de trainingen en bijles ter voorbereiding van de Decentrale Selectie Geneeskunde.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De Decentrale Selectie is een spannend en belangrijk moment voor studenten. Vaak weten kandidaten niet precies wat hen te wachten staat. Vanuit mijn ervaring kan ik hen hier duidelijkheid over geven door mijn kennis te delen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Ik vind het belangrijk om de kandidaten zo voor te bereiden dat zij met genoeg zelfvertrouwen deel kunnen nemen aan de Decentrale Selectie.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Blijf vooral rustig tijdens de voorbereidingen en de Decentrale Selectie zelf. Vertrouw op jezelf en datgene wat je hebt geleerd, want vaak weet je meer dan je denkt!